DJ worden bij radio-united.nl? 18-01-2021

Wilt u DJ worden bij radio-united.nl?         DJ Worden                                                                          18-01-2021

Dat kan, want wij zoeken altijd DJ’s, mensen die plezier hebben met het draaien van leuke en gezellige muziek. Wilt u hieraan meewerken? neem dan vooral contact op met DJ Paul – paul@radio-united.nl of DJ Jablo – jablo@radio-united.nl. Zij kunnen u verder inlichten over het hoe en wat.

Omdat wij kosten maken om op internet legaal te kunnen draaien, moeten onze DJ’s een bijdrage betalen om te mogen draaien. Hoe hoog die bijdrage is, hangt af van het aantal DJ’s welke mee betalen aan deze kosten. Hoe meer DJ’s, des te lager de kosten.

Heeft u niet zoveel muziek? Geen probleem, wij kunnen u helpen en voorzien van een flinke hoeveelheid aan muziek en ook tijdens het draaien is er altijd wel 1 of meerdere DJ’s aanwezig welke u kunnen voorzien van de nummers welke worden aangevraagd en nog niet in uw bezit zijn.

Wat heeft u nodig? Een goede PC, een goede internetverbinding met voldoende up-load snelheid, voldoende opslagruimte voor uw muziek, tijd en een prettige en duidelijke stem, humor en enthousiasme om te willen en kunnen draaien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.