001 – Shoarmataart van Dave

Shoarmataart

Bereidingstijd:50 minuten

Personen:6
Ingrediënten
5 plakjes bladerdeeg
2 grote uien
2 grote rode uien
2 grote rode paprika’s
21/2 eetlepel olijfolie
400 gram shoarmavlees
3 eieren
1/2 pakje pan en oven monchou
peper en zout

Bereiding
Oven voorverwarmen op 225 graden.

Bladerdeeg laten ontdooien.
Uien pellen en fijn snipperen.
Paprika’s wassen, schoonmaken en snipperen.
In een braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
Shoarmavlees 5 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten bakken.
Eieren los kloppen met Monchou, peper en zout.
Springvorm invetten met rest van de olie en bekleden met bladerdeeg.
Met een vork gaatjes in het bladerdeeg prikken.
De shoarmavulling over de bodem verdelen.
Eimengsel erover schenken.
In het midden van de oven de taart in 25 minuten gaar en lichtbruin bakken.

Lekker met rijst en een frisse salade.

Laat een antwoord achter aan NETTY Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.