006 – Salade van Sjeel

SALADE van Sjeel

1.5 kilo aardappelen
2 grote uien
1 blikje ham
1 blikje boterhamworst
1 rode paprika
1 groene paprika
1 gele paprika
1 fles slasaus
3 eieren
1 krop sla

Je kookt eerst je aardappels en de eieren en die laat je dan goed afkoelen.

Ondertussen snij je de uien in hele kleine stukkies.Ook de paprika word heel klein gesneden.Dan snij je ook je boterham worst en je ham in kleine stukkies. Dan als je aardappels goed koud zijn geworden ga je die prakken dat kan met een mixer maar ook met een stamper. Daarna doe je eerst de uien erbij daarna de paprika en tenslotte de ham en de boterhamworst. Dan kun je er naar behoefte slasaus bij doen.

Ondertussen pak je de gewassen sla die die in schaal op de bodem legt. Daar de salade boven op en als garnering kan je de eieren er op leggen.Ook kan je der augurkjes zilveruitjes bij doen.

Eetsmakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.