018 Hartige Taart

Ingredienten:
8 sjalotjes (redelijk grote)
50 gr roomboter
1 eetlepel vindalopasta
75 gr suiker
3 dl tomatensap (italiaanse, zit in een pak)
zakje abrikozen (ah)
200 gr gegrilde kipfilet of kalkoen
5 plakjes hartige deeg.

Bereiding:
De boter smelten met eetlepel vindaloopasta, sjalotten halveren en die erin bakken.
Na ongeveer 8 min de sjalotten eruit halen en dan de 3 dl tomatensap erbij.
Bakblik invetten (voor appeltaart), de plakjes deeg erin en dan de in stukjes gesneden vlees op de bodem leggen.
De abrikozen open leggen met bolle kant naar boven, daarop de sjalotjes en daarover de saus.
Oven voor verwarmen op 200 graden en dan afbakken in 20 a 25 min.

Eet smakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.